Baby feest decoratie huren

Goedkope decoratie babyfeest
Offerte aanvragenBel 06-30214871

Baby feest decoratie huren

Probeert u de perfecte baby shower te plannen? Vier alle belangrijke gelegenheden in het leven van uw baby, van babydouche tot doop en 1e verjaardag met onze prachtige selectie baby feest decoraties. Kies uit servies, decoraties, tafels, stoelen en accessoires.

Decoratie babyfeest huren
Goedkope decoratie babyfeest
Decoratie tafel babyfeest
Marokkaanse decoratie babyfeest

Decoratie babyfeest verhuur

Het maakt niet uit hoe groot of klein u van plan bent om uw baby shower evenement te houden, wij bieden tafels en stoelen van hoge kwaliteit voor feestzalen, thuis en nog veel meer. Maak de baby shower extra speciaal met onze fantastische feestartikelen. Maak een keuze uit onze prachtige tafels en stoelen, servies, tafelkleden en nog veel meer.

Onze baby shower decoraties zullen het feest echt speciaal maken. Laat de moeder zien hoeveel je om haar geeft door haar en haar baby te eren. Voor meer informatie, zie hieronder ons breed scala aan baby feest decoraties die we verhuren. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan of bel ons op 06-30214871.

Contact

GV Partyverhuur
Griend 12 6
8225 VJ Lelystad

06-30214871

info@gvpartyverhuur.nl

KVK-nummer: 75175754

Bruiloft

Decoraties

Babyfeest

Exclusieve decoraties

Feest

Decoraties

Decoratie baby shower huren

Tafels | Alle prijzen zijn inclusief btw | Exclusief servies / bloemenvaas

Stoelen | Alle prijzen zijn inclusief btw

Onze klanten

ROSALIEN

BRUILOFT DECORATIE

Het team van GV partyverhuur is geweldig en professioneel. De kamers voor de bruiloft waren zeer mooi ingericht en de klantenservice was uitstekend. Zeker waar voor je geld en aan iedereen aan te bevelen!

PETER

FEEST DECORATIE

Geweldig team, geweldige service. GV partyverhuur deden hun uiterste best om aan elk aspect van mijn feest te voldoen en zorgden voor een aantal leuke verrassingen. Professionaliteit en geduld, zeer mooie tafels en stoelen!

ANOUK

BABYFEEST DECORATIE

De decoraties voor mijn babyfeest waren geweldig! Ik beschreef mijn visie en het kwam letterlijk tot leven. Ik had niet verwacht dat het er zo goed uitzag. Zo elegant en stijlvol. De prijs was redelijk en ik ben zo blij dat ik naar hen ging!

GV Partyverhuur

Griend 12 6
8225 VJ Lelystad

06-30214871

info@gvpartyverhuur.nl

KVK-nummer: 75175754