Feest decoratie huren

Goedkope Feest decoratie
Offerte aanvragenBel 06-30214871

Feest decoratie huren

We bieden bij GV Partyverhuur veel exclusieve items die zijn samengesteld om te helpen bij uw feest decoratie vereisten – ongeacht de grootte van het evenement.

Feest decoratie huren
Goedkope feest decoratie
Voor elk soort evenement
Marokkaanse bruiloft
Feest stoelen huren
Feest tafels huren

Decoratie huren Feest

We hebben veel ervaring op het gebied van evenementen en zijn er trots op dat we de juiste look, op tijd en binnen het budget kunnen creëren. Welk bedrijfsevenement u ook van plan bent, we zijn hier om te helpen iets te creëren dat zowel indrukwekkend als memorabel is.

Ongeacht of u uw verjaardagsfeest, bedrijfsevenement, speciale viering of samenkomst wilt decoreren; onze kleurrijke collectie komt echt aan bod! Maak een keuze uit onze feest decoraties. Wat uw feest ook is, we hebben een thema-evenement dat perfect bij u past!

Voor meer informatie, zie hieronder ons breed scala aan feest decoraties die we verhuren. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan of bel ons op 06-30214871.

Contact

GV Partyverhuur
Griend 12 6
8225 VJ Lelystad

06-30214871

info@gvpartyverhuur.nl

KVK-nummer: 75175754

Bruiloft

Decoraties

Babyfeest

Exclusieve decoraties

Feest

Decoraties

Decoratie feest huren

Tafels | Alle prijzen zijn inclusief btw | Exclusief servies / bloemenvaas

Stoelen | Alle prijzen zijn inclusief btw

Onze klanten

ROSALIEN

BRUILOFT DECORATIE

Het team van GV partyverhuur is geweldig en professioneel. De kamers voor de bruiloft waren zeer mooi ingericht en de klantenservice was uitstekend. Zeker waar voor je geld en aan iedereen aan te bevelen!

PETER

FEEST DECORATIE

Geweldig team, geweldige service. GV partyverhuur deden hun uiterste best om aan elk aspect van mijn feest te voldoen en zorgden voor een aantal leuke verrassingen. Professionaliteit en geduld, zeer mooie tafels en stoelen!

ANOUK

BABYFEEST DECORATIE

De decoraties voor mijn babyfeest waren geweldig! Ik beschreef mijn visie en het kwam letterlijk tot leven. Ik had niet verwacht dat het er zo goed uitzag. Zo elegant en stijlvol. De prijs was redelijk en ik ben zo blij dat ik naar hen ging!

GV Partyverhuur

Griend 12 6
8225 VJ Lelystad

06-30214871

info@gvpartyverhuur.nl

KVK-nummer: 75175754